Sponsoren

De-Blauwe-Reiger-Almere-banner-1024x3384De Blauwe Reiger heeft als doelstelling het creëren van een sociaal duurzame leefomgeving in Almere. De Blauwe Reiger is ontstaan vanuit de participatiegedachte. De gebruikers en bezoekers van De Blauwe Reiger participeren ieder op hun eigen manier in het gebouw, met hun eigen mogelijkheden, gezondheid, opleidingsniveau of leeftijd. Door de verschillende achtergronden leren zij van elkaar en zijn voor elkaar rolmodel. De Blauwe Reiger wil dat doel bereiken door activiteiten maar ook werk- en ontmoetingsruimtes te bieden aan mensen met verschillende maatschappelijke en culturele achtergronden. Door elkaar op te zoeken en gebruik te maken van elkaars deskundigheid, door talenten en krachten te bundelen werkt De Blauwe Reiger aan een gezonde en betrokken samenleving waarin iedereen mee mag en kan doen.


 

Bij onderstaande sponsoren krijgen leden op vertoon van hun clubpas 10% korting op kleding en accessoires.


 

almlogo

Het adres voor de motorrijder die op zoek is naar kwaliteit en ouderwetse gezelligheid. Na 25 jaar ervaring vinden we het nog steeds het allerleukst om direct contact met de klant te hebben. Geen poppetjes en nummertjes maar gewoon meteen de juiste aanspreek personen die U met alles kunnen helpen. Allemaal zelf ook motorrijders die ook nog eens in verschillende disciplines rijden. Wegrace, enduro, off-road, cross en zelfs trial!

Kijk eens op uw gemak op de website of kom gezellig langs voor informatie en een bak koffie.


logo_motorplanet

Motorplanet Almere is een gezellige motorzaak, welke sinds 2006 jaar actief is in Almere.

Bij Motorplanet staat ‘service’ hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat een klant met een tevreden gevoel ons pand of shop verlaat en ook met veel plezier weer terug komt.


 

sponsor worden

Norton